33PlusParty (voorheen 40PlusParty) is een Utrechts initiatief van Mattheus Bleijenberg van Dixo Balthazar. Het is het gezelligste dansfeest voor 30ers, 40ers en 50ers van Nederland. Met muziek van de jaren 70 tot aan de modernste dansbare platen uit de huidige top 40. Op de mooiste monumentale locaties, zoals Beauforthuis in Austerlitz, Fort Vechten in Bunnik, Landhuis StayOkay in Amelisweerd, Kasteel Hoekelum in Bennekom, BeachClub Ottenhome aan de Loosdrechtse Plassen en Antropia op landgoed de Reehorst. De DJ’s werken samen met verschillende artiesten zoals Saxofonist Sander Loog, Miklos Furst, percussionist Edson Gomes, DragQueens, zangeres Meike van der Veer en masseurs op de dansvloer. Mel Boas is de vaste fotograaf. De feesten zijn laagdrempelig, betaalbaar en meestal in de voorverkoop uitverkocht. Verzoekjes zijn welkom en worden vaak gedraaid. Waar je alleen heen kunt gaan, als single of als groepje. Geen massale grote poppodia, waar je (met subsidie) 15,= of zelfs 19,= betaalt. Maar gewoon vanaf 8 euro per ticket (excl fee). 

De DJ’s

40PlusParty met Dixo Balthazar www.40plusparty (42) 041 33PlusParty in ClubNouvelle (26)DJ Marcus
Marcus staat door de week voor de klas en in het weekend achter de DJ Booth. Hij begon als DJ tijdens zijn studie en was jaren het gezicht van de biologenfeesten in Utrecht. Op schoolfeesten draait hij voor 10ers & 20ers. Op  33PlusParty’s voor 30ers, 40ers & 50ers.

DJ Mattheus
Mattheus draait al meer dan 20 jaar. Met Dixo Balthazar organiseert hij uiteenlopende dansfeesten in zaaltjes als het oude Tivoli tot in kasteeltjes in Frankrijk. In 2011 start hij de 40PlusParty, later omgedoopt tot 33PlusParty. Door de week is hij communicatieadviseur & social media expert voor goede doelen.

Oud en Nieuw feest 40PlusParty, ook voor smaakvolle dertigers (26)

DJ Rogier
Bij Rogier draait zijn hele leven om muziek. Voor Dixo Balthazar is hij wekelijks als DJ te vinden in oude Forten, in mooie kasteeltjes of landhuizen. Hij organiseert popquizen, zingt in een koor en staat als muziekdocent voor de klas. Hij speelt gitaar, piano en maakt prachtige mixen.

DSC01884DJ Sieger 
Sieger draait al 15jaar voor Dixo Balthazar en de 33PlusParty. Hij is muziekverzamelaar, heeft zijn eigen cd spelerset in zijn huiskamer staan en draait het liefst iedere dag. Sieger weet de dansvloer altijd zo vol mogelijk te houden en gooit er zoveel mogelijk verzoekjes van het publiek doorheen. In het dagelijks leven is hij adviseur duurzaamheid.

Balthazar-DJ-WilcoDJ Wilco
Wilco is een ervaren allround Balthazar DJ. Hij draait iedere week. Als hij niet gevraagd wordt organiseert hij zelf een feest. Ook draait hij regelmatig op wijkfeesten en straatfeesten. Voordat hij bij 33PlusParty kwam was hij onder andere de vaste DJ in de cafe Flitz en DJ in de ACU.

DJ RenejpgDJ Rene
Rene draait vanaf 2012 bij 33PlusParty. Daarvoor draaide hij jaren lang op privéfeesten en is hij vaste DJ bij Balthazar. Rene is all-round DJ en draait van Top 40 tot jaren 60 rock and roll. Naast het draaien is hij vrijwilliger in ACU en werkt hij in het welzijnswerk.

DJ-NicoleDJ Nicole
Nicole draait al meer dan 10 jaar als DJ. Ze draaide regelmatig op studenten feesten zoals de Swak feesten in Tivoli, werkt inmiddels in de zorg als zorg coördinator en vindt draaien nog steeds heel leuk. Ze draait nu regelmatig op 33PlusParty’s, privefeesten en bedrijfs-feesten door het hele land.