Op 24 oktober is de 33PlusParty helaas UITVERKOCHT. Er zijn ook geen tickets meer bij de deur te koop. Na twee uitverkochte feesten voor de derde maal naar Fort Vechten, Bunnik (Utrecht). Het wordt en bijzondere editie. Je kunt dansenin twee Chambrees in de grote feestzaal, de Reversezaal en er is een Silent Disko in Barak Z waar je kunt dansen bij kaarslicht. Dus in drie zalen kan er gedanst worden op danshits door de jaren heen (van de jaren 70 tot aan de huidige top 40). In een andere chambree en op het overdekte terras aan het water kan geborreld worden. Het feest startom 20.30 uur en gaat door tot 1.30 uur. Tickets zijn uitverkocht

Silent Disko, dansen bij kaarslicht en sterren.
Omdat het de Nacht van de Nacht is wordt Barak Z op het Fort omgetoverd tot Silent Disko feestzaal waar je (met een koptelefoon op) kunt dansen bij kaarslicht, lampions en sterren. Op het terras van barak Z kun je om vuurkorven genieten van de sterrenhemel. Lekker bijkletsen in deze feestzaal vol dansende mensen is ook mogelijk, want de zaal blijft stil!

33PlusParty: Het leukste feest voor 30ers, 40ers en 50ers van Nederland.
Met de goede muziek van de jaren 70 tot huidige top40!
Geen massaal feest! maar zo’n 250 sociale en fijne mensen
In een romantisch monument in de natuur met uitzicht over het water
Met Silent Disko, gast DJ’s en dansen bij kaarslicht
Waar je niet in de rij hoeft te staan
Met DJ’s die ingaan op verzoekjes
Waar je gratis kunt parkeren met je auto
Met dit keer bijzondere rondleidingen en cabaretier Vincent Bijlo

Rondleidingen in het duister met Cabaretier Vincent Bijlo
Het fort gaat normaal om 17 uur dicht, maar vanwege de Nacht van de Nacht worden er eenmalig drie unieke rondleidingen georganiseerd in het donker.Om 20, 21 en 22 uur. Je komt op plekken die normaalgesloten blijven en de rondleiding eindigt in de vleesmuizen Remise waar Cabaretier Vincent Bijlo je meevoert met een verhaal over het duister. Na de rondleiding krijgt iedereen een drankje. Tickets voor deze rondleidingen zijn los te koop voor 9,50 (excl ticketfee) en als je een ticket hebt voor het feest krijg je 2,= korting (de kortingskode krijg je per mail als je tickets voor het feest bestelt). Bestel hier tickets voor 20 uur, 21uur, 22 uur. Doe het snel want er kunnen maar 30 mensen mee per keer en op is op. Neem evt een kleine zaklamp mee.

Bestel hier je tickets op tijd, want de 33PlusParty’s zijn vaak al in de voorverkoop uitverkocht. Kijk ook op de facebookpagina van 33PlusParty naar sfeerfoto’s en filmpjes.

Kijk hieronder naar een sfeerfilmpje van een 33PlusParty te Fort Vechten