Za 9 dec Concertzaal Oosterbeek (bij Arnhem)

Za 9 dec 33PlusParty; Concertzaal Oosterbeek

Op zaterdag 9 december komt de 33PlusParty voor het eerst voor een groot dansfeest naar de monumentale Concertzaal in Oosterbeek (bij Arnhem, Gelderland). We zijn heel blij met deze bijzondere locatie in Gelderland. De concertzaal stamt uit 1869 en ligt in een prachtige groene omgeving. In de grote zaal draaien de DJ’s Balthazar (oa. Tivoli, 33plusparty, festivals) en Jean Paul (oa SoulBoat) de beste dansplaten van de jaren 70 tot nu.

Van James Brown tot La Fuente, van Rihanna tot Doe Maar en van Depeche Mode tot Technotronic. Ben jij er ook bij? Dansen, drinken, bijkletsen met vrienden en nieuwe vrienden maken. We draaien in blokken, met voor ieder wat wils en gaan in op verzoekjes. Als de verkoop heel goed gaat openen we zaal 2 met Silent disko en verschillende muziekstijlen. Bestel je tickets op tijd. Tot nu toe zijn alle 33PlusParty’s van tevoren uitverkocht. Tickets zijn nu voor een introductieprijs als Early Bird te hier koop vanaf € 10 excl €1 incl fee.

Bij de Concertzaal in Oosterbeek kun je gratis parkeren. Het feest start om 20.30 uur en gaat door tot 1.00 uur. Kom op tijd want het gaat vroeg los.

ps. eenmaal gekochte tickets worden nooit gerefund. Mocht je op het laatste moment niet kunnen, probeer ze dan via de facebookpagina te verkopen of via ticketswap

vanaf €10 excl €1 fee