Za 21 oktober Paviljoen Schoonhoven Hollandscheveld

Za 21 okt 33PlusParty HollandscheVeld: Het gezelligste dansfeest voor 30+,40+,50+. Op de mooiste lokaties van Nederland

Na uitverkochte feesten in Utrecht, Brabant, Noord Holland en Gelderland komt de 33+Party op zaterdag 21 oktober voor het eerst voor een groot dansfeest naar het mooie Paviljoen Schoonhoven in Hollandscheveld Drenthe! We zijn heel blij met deze bijzondere locatie in Drenthe aan het water. Koop je tickets hier op tijd!

Ben jij erbij? Dansen, drinken met vrienden en nieuwe vrienden maken. In de grote zaal draaien de DJ’s Mattheus (Balthazar) en Johan de beste dansplaten van de jaren 70 tot nu. Dus van James Brown tot Justin Timberlake, van Rihanna tot DJ Paul Elstak en van Depeche Mode tot Doe maar. De beste gansbare platen van de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s en van nu. We draaien in blokken, met voor ieder wat wils en gaan in op verzoekjes. Als de verkoop goed gaat openen we zaal 2. Wat we daar doen is nog een verassing. Tip: Combineer je bezoek met diner in het gezellige restaurant. Reserveer dan van te voren via info@paviljoenschoonhoven.nl

Bestel je tickets op tijd. Tot nu toe zijn alle 33PlusParty’s van tevoren uitverkocht. Tickets zijn nu voor een introductieprijs als Early Bird te koop vanaf € 10 incl fee. Bij BeachClub Paviljoen Schoonhoven kun je gratis parkeren. Het feest start om 20.30 uur en gaat door tot 1.00 uur. Kom op tijd want het gaat vroeg los.

33PlusParty het leukste dansfeest voor 30ers, 40ers, 50ers. Op de mooiste lokaties van Nederland.
In Brabant, Noord Holland, Utrecht, Gelderland en Drenthe!

vanaf €10 incl fee