21 jan 33PlusXLParty Ketelhuis Eindhoven met Silent Disco

33+XLPARTY KETELHUIS EINDHOVEN.
Van 20.30 – 1.30 uur. Een XL Party met in de grote zaal de beste danshits van de jaren 70 tot nu. En in zaal 2 Silent Disco en zelf schakelen tussen verschillende DJ’s en muziekstijlen.
Met op groen: Een mix van de beste houseplaatjes. Op Rood: De verschillende dansplaten van de jaren 70 tot nu. Op blauw: Alle verzoekjes en echte Silent Disko meezingers met de Popprofessor. En bij voldoende verkoop openen we zaal 3. Wat we daar doen is een verassing. Koop je tickets op tijd, want de meeste 33plusparty’s zijn ruim van te voren uitverkocht. 

Let op; er zijn 2 Ketelhuizen in Eindhoven. 
Het adres is Landgoed De Grote Beek, Dr. Poletlaan 45
5626 ND Eindhoven. 

Tickets zijn vanaf slechts €10 (excl €1 fee) te koop via Eventgoose. Koop je tickets op tijd, want de meeste 33plusparty’s zijn van te voren uitverkocht. Feest is vanaf 20.30 uur. Kom op tijd want het gaat vroeg los! Adres: Dr. Poletlaan 45 Eindhoven

33PlusParty, het leukste dansfeest voor 30+ op de allermooiste locaties van Nederland ■ in mooie sfeervolle (monumentale) lokaties (landhuizen, kerkjes, forten, kasteeltjes, buitenplaats, klooster, beachclub aan het water) ■ met de goede muziek van de jaren 70 tot aan de huidige top40! ■ met zo’n 400 sociale en fijne mensen ■ betaalbare feesten, geen €19,= of €17,50 euro maar vanaf €10,= (excl fee) ■ waar je gratis kunt parkeren met je auto. ■ Kom je met een groep of kom je je verjaardag vieren op een 33PlusParty? Mail ons dan even. We hebben een leuke verassing voor je

Eenmaal gekochte tickets worden nooit gerefund. Mocht je op het laatste moment niet kunnen, probeer ze dan via de facebookpagina te verkopen of via ticketswaping.

vanaf €10 excl €1 fee