Za 6 juli Concertzaal Oosterbeek (bij Arnhem)

Op zaterdag 6 juli komt de 33PlusParty voor de derde editie voor een groot dansfeest naar de monumentale Concertzaal in Oosterbeek (bij Arnhem, Gelderland). Wat was het gezellig de vorige 2 edities. We zijn heel blij met deze nieuwe bijzondere locatie in Gelderland. De concertzaal stamt uit 1869 en ligt in een prachtige groene omgeving. In de grote zaal draaien de DJ’s Balthazar (oa. Tivoli, 33plusparty, festivals) en Jean Paul (oa SoulBoat) de beste dansplaten van de jaren 70 tot nu.Van James Brown tot La Fuente, van Rihanna tot Doe Maar en van Depeche Mode tot Technotronic. Ben jij er ook bij? Dansen, drinken, bijkletsen met vrienden en nieuwe vrienden maken. We draaien in blokken, met voor ieder wat wils en gaan in op verzoekjes. Als de verkoop net zo goed gaat als de eerste keer openen we zaal 2. wat we daar gaan doen wordt een verrassing. 

Bestel je tickets op tijd. Tot nu toe zijn alle 33PlusParty’s van tevoren uitverkocht. Tickets zijn hier te koop vanaf € 10 excl €1 incl fee.

http://www.33plusparty.nl/ ■ het leukste dansfeest voor 30+ in de mooiste lokaties ■ In oude monumentale kastelen, forten, kerkjes en beachclubs ■ met de goede muziek van de jaren 70 tot aan de huidige top40! ■ met zo’n 350 tot 500 sociale en fijne mensen ■ vaak met 2 zalen zoals een house, dance zaal, of silent disko zaal en een grote zaal met de danshits door de jaren heen ■ met DJ’s die ingaan op verzoekjes ■ betaalbaar en niet massaal ■ waar je alleen of met vrienden heen kunt gaan.

Adres; Concertzaal Oosterbeek, EventTheater. Rozensteeg 3, 6862 DH Oosterbeek. Het feest start om 20.30 uur en gaat door tot 1.00 uur. Meer informatie over de 33plustparty’s kun je vinden op http://www.33plusparty.nl/ en https://www.facebook.com/33PlusParty

Bij de Concertzaal in Oosterbeek kun je gratis parkeren. Kom op tijd want het gaat vroeg los.ps. eenmaal gekochte tickets worden nooit gerefund. Mocht je op het laatste moment niet kunnen, probeer ze dan via de facebookpagina te verkopen of via ticketswap

vanaf €10 excl €1 fee