4 nov 33PlusParty Concordia Amersfoort

Za 4 nov 33PlusParty; CONCORDIA AMERSFOORT.
Het gezelligste dansfeest voor 30+, 40+, 50+ op de mooiste lokaties van het land.

Op zaterdag 4 november komt de 33PlusParty voor het eerst voor een groot dansfeest naar Concordia in Amersfoort! We zijn heel blij met deze mooie nieuwe locatie in de Provincie Utrecht. In de grote zaal draaien DJ’s Jean Paul (033 DJ’s) en & Balthazar (oa. Tivoli, 33plusparty, festivals) de beste dansplaten van de jaren 70 tot nu.
Koop je tickets hier

Van James Brown tot Black Eyed Peas, van Rihanna tot Doe Maar en van Depeche Mode tot Technotronic. Ben jij er ook bij? Dansen, drinken, bijkletsen met vrienden en nieuwe vrienden maken. We draaien in blokken, met voor ieder wat wils en gaan in op verzoekjes. Als de verkoop heel goed gaat openen we zaal 2: wat we daar doen is een verassing. Bestel je tickets op tijd. Tot nu toe zijn alle 33PlusParty’s van tevoren uitverkocht. Tickets zijn nu voor een introductieprijs als Early Bird te koop vanaf € 10 incl €1 fee.

Adres: Kerklaan 3, 3828 EA Hoogland (gemeente Amersfoort) Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.  Het feest start om 20.30 uur en gaat door tot 1.00 uur. Kom op tijd want het gaat vroeg los.

ps. eenmaal gekochte tickets worden nooit gerefund. Mocht je op het laatste moment niet kunnen, probeer ze dan via de facebookpagina te verkopen of via ticketswap

vanaf €10 incl fee