3 december Fort bij Vechten met the Alternative Party in zaal 2

Op zaterdag 3 december is de 33PlusXLParty weer in Fort bij Vechten
20.30 – 1.30 uur.

Een XL Party met dit keer ‘The Alternative Party” in zaal 2 en Dansen op de beste dansplaten van de jaren 70 tot nu in de grote feestzaal in 2 chambrees * Ouderwets kletsen en borrelen bij het kampvuur. Bestel je tickets via https://33plusparty.eventgoose.com/ Bestel ze op tijd want tot nu toe waren alle 33+party’s in Fort Vechten van te voren uitverkocht.

Het adres van de parkeerplaats is: Achterdijk 12, Bunnik (Utrecht). Het feest start om 20.30 uur en gaat meteen los. Eindtijd is 1.30 uur.

33PlusParty, het gezelligste 30+ dansfeest in de allermooiste lokaties
■ met de goede muziek van de jaren 70 tot aan de huidige top40! ■ met zo’n 400 sociale en fijne mensen ■ met regelmatig acts zoals masseurs op de dansvloer, DJ & Saxofonist, percussionisten, Drag Queens, dansers, gast DJ’s ■ waar je niet in de rij hoeft te staan ■ met DJ’s die ingaan op verzoekjes ■ betaalbare feesten, geen 18,= maar vanaf €10 per ticket incl €1,= fee ■ in mooie sfeervolle (monumentale) lokaties (landhuizen, kerkjes, forten, beachclub, klooster) ■ waar je alleen als single of met vrienden heen kunt gaan ■ niet massaal wel sociaal en laagdrempelig ■ het leukste feest voor 30ers, 40ers en 50ers

ps. de parkeerkosten zijn helaas tegenwoordig €4,= per auto. TIP: Reis zoveel mogelijk samen. 

vanaf €10 incl fee