29 april Fort bij Vechten met Ibiza HouseParty in zaal 2

Op zaterdag 29 april is de 33PlusXLParty weer in Fort bij Vechten
20.30 – 1.30 uur.

Met de Ibiza HouseParty in Barak Z met DJ’s Gerben en Sieger. En in de grote zaal (Reversezaal) draaien DJ’s Mattheus (Balthazar), Rene en Roozee de beste dansbare platen van de jaren 70 tot nu. Bestel je tickets op tijd. Tot nu toe zijn alle Party’s ver van voren uitverkocht. Tickets zijn vanaf €11,50 te koop en normale tickets zijn €13,50 excl €1 fee.

Het adres van de parkeerplaats is: Achterdijk 12, Bunnik (Utrecht). Het feest start om 20.30 uur en gaat door tot 1.30 uur.

33PlusParty, het gezelligste 30+ dansfeest in de allermooiste lokaties
■ met de goede muziek van de jaren 70 tot aan de huidige top40! ■ met zo’n 400 sociale en fijne mensen ■ met regelmatig acts zoals masseurs op de dansvloer, DJ & Saxofonist, percussionisten, Drag Queens, dansers, gast DJ’s ■ waar je niet in de rij hoeft te staan ■ met DJ’s die ingaan op verzoekjes ■ betaalbare feesten, geen 18,= maar vanaf €10 per ticket incl €1,= fee ■ in mooie sfeervolle (monumentale) lokaties (landhuizen, kerkjes, forten, beachclub, klooster) ■ waar je alleen als single of met vrienden heen kunt gaan ■ niet massaal wel sociaal en laagdrempelig ■ het leukste feest voor 30ers, 40ers en 50ers

De parkeerkosten zijn in Fort Vechten helaas tegenwoordig €4,= per auto. TIP: Reis zoveel mogelijk samen. 

Meer informatie over de 33plustparty’s kun je vinden op http://www.33plusparty.nl/ en https://www.facebook.com/33PlusPartyps.

Eenmaal gekochte tickets worden nooit gerefund. Mocht je op het laatste moment niet kunnen, probeer ze dan via de facebookpagina te verkopen of via ticketswap

vanaf €101,50 excl fee