UITVERKOCHT 28 aug Fort bij Vechten met Silent Disco

Op zaterdag 28 augustus is de 33PlusXLParty weer voor een zwoel zomerfeest in Fort bij Vechten
21 – 2 uur.

Dit wordt de zwoele Summer of Love Editie met * Silent disco en zelf schakelen tussen 3 muziekstijlen * Dansen op de beste muziek in de grote feestzaal in 2 chambrees * Ouderwets kletsen bij het kampvuur en nieuwe vrienden maken bij de grote feestzaal. Bestel je tickets via https://33plusparty.eventgoose.com/ Bestel ze op tijd want tot nu toe waren alle 33+party’s in Fort Vechten van te voren uitverkocht.
Het adres van de parkeerplaats is: Achterdijk 12, Bunnik (Utrecht). Het feest start om 21 uur en gaat meteen los. Eindtijd is 2.00 uur.

33PlusParty, het gezelligste 30+ dansfeest in de allermooiste lokaties
■ met de goede muziek van de jaren 70 tot aan de huidige top40! ■ met zo’n 4-400 sociale en fijne mensen ■ met regelmatig acts zoals masseurs op de dansvloer, DJ & Saxofonist, percussionisten, Drag Queens, dansers, gast DJ’s ■ waar je niet in de rij hoeft te staan ■ met DJ’s die ingaan op verzoekjes ■ betaalbare feesten, geen 18,= maar vanaf €10 per ticket ■ waar je gratis kunt parkeren met je auto ■ in mooie sfeervolle (monumentale) lokaties (landhuizen, kerkjes, forten, beachclub, klooster) ■ waar je alleen als single of met vrienden heen kunt gaan ■ niet massaal wel sociaal en laagdrempelig ■ het leukste feest voor 30ers, 40ers en 50ers
vanaf €10 incl fee

Related Next Event