11 nov 33PlusParty Partycentrum Hipper & Kolfbaan Gorinchem

Za 11 nov 33PlusParty; PartyCentrum Hipper & Kolfbaan Gorinchem. Het gezelligste dansfeest voor 30+, 40+, 50+ op de mooiste lokaties van het land.

Op zaterdag 11 november komt de 33PlusParty voor het eerst voor een groot dansfeest naar het pittoreske Gorinchem, in Hipper & Kolfbaan. We zijn heel blij met deze bijzondere locatie in Zuid Holland. In de grote zaal draaien DJ’s Fons (uit Gorinchem) & Balthazar (oa. Tivoli, 33plusparty, festivals) de beste dansplaten van de jaren 70 tot nu. Tickets zijn hier te koop

Van James Brown tot Black Eyed Peas, van Rihanna tot Doe Maar en van Depeche Mode tot Technotronic. Ben jij er ook bij? Dansen, drinken, bijkletsen met vrienden en nieuwe vrienden maken. We draaien in blokken, met voor ieder wat wils en gaan in op verzoekjes. Als de verkoop heel goed gaat openen we zaal 2: wat we daar doen is een verassing. Bestel je tickets op tijd. Tot nu toe zijn alle 33PlusParty’s van tevoren uitverkocht. Tickets zijn nu voor een introductieprijs als Early Bird te koop vanaf € 10 excl €1 fee.

Hipper & Kolfbaan: Torenstraat 1a, 4201 GS Gorinchem. In parkeergarage Kazerneplein (naast Hipper) kun je gratis parkeren na 16 uur. Het feest start om 20.30 uur en gaat door tot 1.00 uur. Kom op tijd want het gaat vroeg los.

ps. eenmaal gekochte tickets worden nooit gerefund. Mocht je op het laatste moment niet kunnen, probeer ze dan via de facebookpagina te verkopen of via ticketswap

vanaf €10 incl fee